Sadržaj | Kontakt |    

Zlatiborka

Ponuda smeštaja na Zlatiboru

Apartmani Maslačak

Maslačak apartmani su nastali 2010 godine iz naše ljubavi prema modernoj arhitekturi i dizajnu i naše želje da ovu ljubav podelimo sa drugima. Nalaze se na kraju prelepe male ulice, 3 minuta peške od samog centra Zlatibora i autobuske stanice, ušuškanoj u borovo drveće i sklonjenoj od gužve, saobraćaja i ostale buke. Ideja je bila spojiti minimalistički pristup, i svedene jednostavne boje sa nežnom zelenom prirodom koja okružuje sam objekat.

Kobinovano je najviše sa staklom, kako biste iz udobnosti i topline svake prostorije imali osećaj kao da ste sve vreme na svežem vazduhu okruženi drvećem i zelenilom.

Lokaciju smo izabrali baš zbog toga da biste u konforu koji pruža urbanizovana planina kakav je Zlatibor, mogli da uživate u miru i tišini prirode, i svedenosti i umirujućem dejstvu modernih linija.

Sigurni samo da su Maslačak apartmani pravi izbor za vaš odmor od svakodnevnice, ili pak za intelektualni rad za koji vam je potreban mir, red i tišina. Stoga nas kontaktirajte za sva dodatna pitanja koja možete imati, a mi Vam želimo toplu dobrodošlicu!

Cene smeštaja: Apartmani Maslačak Cenovnik

Apartmani Maslačak
Adresa: Naselje Đurkovac 14, Zlatibor, Srbija
Telefoni: +381 21 424 908, +381 63 424 352, +381 69 2446 745
E-mail: info@maslacakapartmani.rs
Web site: www.maslacakapartmani.rs